Dansçılar striptiz yaptı İstanbul’un Elitleri izledi!
ÜNLÜ STİLİ

Dansçılar striptiz yaptı İstanbul’un Elitleri izledi!

Erotizmin muziplikle birleştiği ’Burlesque Party’ sonunda İstanbul’da da yapıldı. Elitlerin akın ettiği partiye striptizci danscılar damgasını vurdu

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ocak 2010

Muhteşem bir koreografiyle sunulan, özel kostümleri içindeki dansçıların 50'lerin müziğini ve şıklığını yansıtan stiline eşlikeden, erotizmin muziplikle birleştiği "Burlesque" adı verilen şov Türkiye'de ilk defa W İstanbul'da gerçekleşti. Dünyanın en önemli eğlence merkezlerinde herkesi kendine hayran bırakan 'striptiz şov' olarak da adlandırılan erotizm dolu "BurlesqueShow"u, İstanbul'un elitleride çok sevdi.

W İstanbul'un içindeki WLounge'ta, Jacks Daniel's işbirliği gerçekleştirilen bu çok özel geceye, Güneri Civaoğlu, EdaTaşpınar-Bora Kozanoğlu, AyşeEge, Ezra-Tuba Çetin, Dilruba Sarıyer, Ivana-Yurdal Sert, Ahmet Dedehayır, Begüm Kütük,İdil Erge, Banu Sağnak, Serra Tokar, Arte Tahir gibi iş, cemiyet ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. New York'taki dünyaca ünlü 'The Box'ın haftalık burlesque şovlarının yapımcısı Glow Swanson ve Roberto Cavalli'nin gözde burlesque dansçısı Dorothy Shaw'ın sunduğu özel performans sonrasında dünyanın en önemli DJ'lerinden Paris LesBains Douches Residentti ve Kylie Minogue partilerinin DJ'i Leomeo, müziğini İstanbul'la tanıştırdı. DJ Leomeo performansıyla müzik severleri eğlencenin doruklarına taşıdı.

Burlesque şovları ile DJ performansının birleşimi olan 'Burlesque Party' konseptini İstanbul'a taşıyan D'autry Events'ti. W Lounge bu partiyle elitlere birilk daha yaşatmış oldu.


Gece'den fotoğraflar için TIKLAYINIZ!
'Erotik eğlence geri geldi' haberi için TIKLAYINIZ!

Fuat Çağdaş