Stil İkonu: Olivia Palermo
MODA

Stil İkonu: Olivia Palermo

Dünyanın en çok taklit edilen kadınıyla tanışın!

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Aralık 2010

Bu aralar MTV'nin en iyi yaptığı iş hayatımıza reality showlardan fırlayan it girl'ler sokmak. Bunlardan biri de 1986 doğumlu New York Yukarı Doğu Yakası prensesi olarak tanınan Olivia Palermo. "Ne iş yapıyor bu kız?" derseniz "Yüksek topuklarının üzerinde salınmaktan başka bir şey yapmıyor "diyebiliriz.

Mesleği "stil ikonu" olarak geçen Olivia, New York sosyetesinin en gözde kızı. Giydiği her parça arzu nesnesi haline gelen Olivia Ucuz parçalarla birlikte en lüks parçaları kombinlemesiyle meşhur. Zara'dan aldığı beyaz tişörtü Hermes Birkin çanta ve YSL ayakkabılarla birleştirerek müthiş görünebiliyor. Onun için sokaklar podyumdan farksız.

Tarzının anahtar parçaları deri leggingleri ve yüksek topuklu stilettoları. Deriyi ve danteli aynı anda kullanmak gibi aykırı huyları ise stilini eşsiz kılıyor.

Yazın bacaklarını ortaya çıkaran kısa şortlar ve elbiseler, kışın ise opak çoraplar vazgeçilmezi. Pek bir işi gücü olmamasına rağmen ara sıra önemli toplantılara katılacakmış gibi şık takımlar içinde New York sokaklarında ordan oraya koşturuyor.

Her geçen gün hayran sayısını katlayan Olivia çok yakında kendi markasını çıkarabilir bizden söylemesi!

Olivia Palermo stilini incelemek için TIKLAYINIZ