Orjinallikte son nokta: Küçük Sırlar!
MODA HABER

Orjinallikte son nokta: Küçük Sırlar!

Batman’in bile Türk versiyonunu çeken bir millet olarak yapımcıların Gossip Girl’ü es geçmelerini bekleyemezdik zaten değil mi? 

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Ağustos 2010

İnsan ne zaman yaşlandığını hissetmeye başlar?

Durun tahmin edeyim…

Beli ağrımaya başladığı zaman, iki kadeh şarap içip, üç gün kendine gelemediği zaman, yoksa bir gün uyandığında gözünün altındaki kırışlıkları fark ettiği zaman mı?

Hiçbiri değil…

Genç kuşağı eleştirmeye başladıysan yaşlanıyorsundur arkadaş!

Geçenlerde kendimi Taylor Momsen'ın giydikleri (giymedikleri!!!) hakkında dedikodu yaparken buldum. Bilmeyenler için söyleyelim Taylor Momsen Tüm dünyayı kasıp kavuran Gossip Girl dizisiyle ünlenmiş 1993 doğumlu sürekli partileyen, fazlasıyla seksi kıyafetlerle ortalıkta salınan, üstüne üstlük "hiç kimse umrumda değil" açıklamaları yapan ergen triplerinde bir kızcağız.

Hayır cidden yaşlandım mı? diyorum, bakıyorum nüfus cüzdanıma göre gayet 20'li yaşlarımdayım. Ama o Taylor burada olsa "Bak kızım bu gittiğin yol, yol değil okulunu bitir, koluna altın bileziğini tak" diye nasihatları sıralarım!  

İstanbul'un Yukarı Doğu Yakası sakinleri!!!

Taaa Amerika'daki Taylor Momsen'a bile bu kadar tepkiliyken televizyonda Küçük sırlar dizisine rastlamam hiç iyi olmadı. Batman'in bile Türk versiyonunu çeken bir millet olarak yapımcıların Gossip Girl'ü es geçmelerini bekleyemezdik zaten değil mi? 

Dizinin baştan aşağı çakma!!! bir dizi olmasını geçtim, olup olmadık her şeye sansür koyan Rtük'ün nasıl oluyor da bu diziye dokunmadığını da anlayabilmiş değilim. 

Dizi New York için bile fazla uçarı bulunurken bunu İstanbul'a uyarlamak hangi yaratıcı zekanın fikriydi merak etmekteyim!

Dizide herkes çok havalı, herkes çok şahane onu anladık ama kızlar nasıl oluyor da okula süper seksi çoraplar ve topuklu ayakkabıyla gidiyor? Türkiye'de okullardaki kıyafet kuralları belli değil mi? Küçük Sırlar'ın gazına gelen pek çok lise öğrencisi okuldan disiplin cezası alabilir. Tabi o kıyafetle okula kadar ulaşmayı başarabilirse! 

Dizideki zengin fakir genç ikilemi başka bir alem Burdaki fakir gençler tasarım kıyafetler giyiyor,Mac bilgisayar, I-Phone cep telefonu kullanıyor ama fakirler yazık!!! Amerika'da okula arabayla gitmek çok normal çünkü adamlarda ehliyet yaşı 16 peki bizde ehliyet yaşı aşağı çekildi benim mi haberim yok???

Gel gelelim dizinin en büyük falsosuna… Cinselliğin tabu olmasına karşıyım. Cinselliği ne kadar yasaklarsan o kadar çekici kılarsın diye düşünenlerdenim. Yani kimseye "Sevişmeyin!" demiyorum ancak bu diziyi izleyen yaş grubu, hormonları tavan yapmış 13-14 yaşlarında gençler. Siz bu gençlere bakın herkes çatur çatır sevişiyor siz ne duruyorsunuz mesajı verirseniz o zihinler bunu havada kapar sonra gelsin 13 yaşında hamile kalan kızlar gitsin töre cinayetleri!!!

Eee "Batı" hep böyle yaşıyor diyenler var bir de…

Onlar Alibeyköy'de yaşayan evini su basmış Münevver'le ya da Doğuda okula ulaşmak için kilometrelerce yürüyen Yaşar'la birkaç kelam etsinler o halde..

Belki o zaman batılılaşmanın Olmayan bir Yukarı Doğu Yakasına özenmekten fazlası olduğunu fark ederler…